Definitief genomineerd voor PIAB Awards 2021!

Afgelopen vrijdag is een foto van Merlin ter beoordeling ingestuurd voor de Premi Internacional d’Art de Barcelona (PIAB) en vandaag werd duidelijk dat deze foto ook definitief genomineerd is voor deze award.

PIAB |2021 is een jaarlijkse internationale prijs en onderdeel van het FIABCN kunstbeurs programma in Spanje in samenwerking met Juve y Camps, Taschen en Royal Talens.

De PIAB | 21 Award heeft tot doel om talenten, amateur of professional, ongeacht leeftijd en nationaliteit, te ontdekken.

De Prijs staat voor alle kunstenaars wereldwijd open.
De categorieën waarin kan worden deelgenomen zijn: tekenen, schilderen, uitvoering (van een toneelstuk/dans), fotografie, digitale kunst, beeldhouwkunst, geluidskunst, video, mixed media, decoratieve kunst (textiel en materiaal, glas, hout, metaal, keramiek, mozaïek, papier en andere technieken).

Op de website van de PIAB | 21 Award, prijkt nu de foto van Merlin op de tweede pagina:

Als ik het goed heb begrepen, zal er binnenkort gestemd kunnen worden op de inzendingen. De twee inzendingen met de meeste stemmen zullen uiteindelijk tot de winnaars behoren.
In dat opzicht doet het heel erg denken aan de Global Art Awards van 2018 (Dubai) en 2020 (Shanghai) waar foto’s het tot de finale hebben gebracht.

De winnaars van de Awards zullen op zaterdag 4 december 2021 bekend worden gemaakt tijdens FIABCN 2021 in Barcelona.

De foto van Merlin die meedingt is Merlin (0303).

Wordt vervolgd!

Eerdere berichten over de PIAB:
Nominatie PIAB 2021