Expositie Euro Art Show, Turijn, nu toch echt de laatste dag

Al eerder schreef ik in een blog dat de laatste dag van de groepsexpositie “Euro Art Show” in de Turijnse kunstgalerie Accorsiarte Art Gallery was aangebroken, maar kwam er nog een toetje dat de expositie wegens succes was verlengd tot en met vandaag.
Nu is het dan toch ècht de laatste dag.

Vandaag is dus de laatste mogelijkheid om foto Merlin (0303) in real life te bekijken in de Turijnse Accorsiarte Art Gallery.

De galerie, die gelegen is in de buurt van het Stati Uniti spoorwegstation, is geopend van 16.00 – 19.00 uur.

Eerder was al de algemene poster voor de expositie toegestuurd.

De stad Turijn heeft 847.000 inwoners en daarbij komen de nodige toeristen en artiesten van het grootste Europese muziekevenement: het Eurovisie Songfestival 2022, gehouden van 10 tot en met 14 mei.
Hiervoor moeten 2.000 tot 3.000 (extra) hotelkamers beschikbaar worden gesteld zodat de 10.000 extra bezoekers kunnen worden gehuisvest.

Ter gelegenheid van het Eurovisie Songfestival organiseert Turijn in de hele stad muzikale, artistieke en culturele evenementen, waaronder de Euro Art Show.

Associazione Culturale “Sei l’Arte”, die de expositie regelt, is een organisatie in Italië waarmee Studio Tjeerd in de afgelopen jaren al talloze keren heeft samengewerkt.
Daartoe behoorden onder andere een digitale expositie tijdens het filmfestival in Venetië in 2019 en 2018, een digitale expositie tijdens een grote kunstbeurs in Treviso (Italië 2019, 2018), een digitale expositie in Weiz (Oostenrijk, 2018)  en drie fysieke exposities in Petritoli (Italië, 2019), Florence (Italië, 2022), Parijs (Frankrijk, 2022) en nu dus ook Turijn.

Eerdere berichten over de expositie:
Expositie anderhalve week verlengd
Vandaag laatste dag
Vandaag vernissage
Vandaag start expositie
Gepersonaliseerde poster ontvangen
Banner ontvangen
Benodigdheden opgestuurd
Beslissing gemaakt
Uitnodiging ontvangen