M.A.D.S. Art Gallery, Milaan, polst me voor 2024

Aan het begin van de avond ontving ik een e-mail van de curator/eigenaresse van M.A.D.S. Art Gallery met daarin een persoonlijke uitnodiging voor het continueren van onze samenwerking in 2024.

De samenwerking met M.A.D.S Art Gallery gaat al heel lang terug naar eind oktober 2017 toen ik van Alessandra Magni, de galeriehoudster, het eerste berichtje ontving.
De galerie heette toentertijd nog Moda Arte Design.

Foto gemaakt door Carlo Greco in maart 2019 tijdens het bezoek aan de galerie. Resa poseert hier voor een foto van haarzelf die in de digitale expositie “Tjeerd Doosje – The Anthology Collection” te zien is geweest.

Voor mij het absolute hoogtepunt was het bezoek met de familie van Catinca en Resa in maart 2019.

Foto gemaakt door Carlo Greco in maart 2019 tijdens het bezoek aan de galerie. Catinca poseert hier voor een foto van haarzelf die in de digitale expositie “Tjeerd Doosje – The Anthology Collection” te zien is geweest.

Al mijn werk werd digitaal tentoongesteld onder de noemer: “Tjeerd Doosje – The Anthology Collection” terwijl ik, tijdens het bezoek in Milaan, uit handen van Alessandra de “MAD Critics Award” kreeg.

Foto gemaakt door Carlo Greco tijdens het bezoek aan M.A.D.S. Art Gallery in Milaan 2019. In handen de MAD Critics Award.

In 2019 trad Studio Tjeerd toe tot de vaste kunstenaars die M.A.D.S. Gallery vertegenwoordigde. Het overleg daarover begon al in oktober 2018.

Het gehele jaar 2019 zijn er toen verscheidene exposities geweest waarin foto’s van Studio Tjeerd te zien waren.

De samenwerking verliep zó goed dat we dat in 2020 hebben gecontinueerd en Studio Tjeerd opnieuw een permanente kunstenaar was bij de galerie.
En toen kwam corona…
Dit was, zoals bij zovele kunstenaars en galerieën een kink in de kabel.

In de jaren na 2020 heeft Studio Tjeerd nog wel deelgenomen aan exposities die door de galerie werden georganiseerd, waarbij de laatste keer dat Studio Tjeerd heeft samengewerkt met de galerie een “expositie” van een foto van Merlin op Times Square in New York was, tijdens het Fuori E-vento evenement.

Foto van Merlin op Times Square New York tijdens het Fuori E-Vento evenement in september 2023.

De inhoud van de hele e-mail, met als onderwerpregel: “MADS ART GALLERY: For a 2024 full of art”, kan ik hier niet rechtstreeks plaatsen, zo staat in de disclaimer te lezen.

Toch pik ik er een paar mooie zinnen uit die werden geschreven door Alessandra:
“… It is with immense pleasure and profound respect that I would like you to renew our collaboration for 2024.
You, who have previously enriched our gallery with your art and creativity, are an integral part of our history and success. …”

“Your art has already left an indelible mark in our gallery and in the minds of users.”

“As we look forward to welcoming you back as our cherished artists, we express our deepest gratitude for your past contributions and excitement for future collaborations.”

Wat de galerie me nu precies aanbiedt staat nog niet in de e-mail, wel dat er weer een mogelijkheid is om één of meerdere foto’s op Times Square in New York te krijgen.

Ik heb in ieder geval terug gemaild dat ik wel interesse heb en gevraagd om wat de galerie met te bieden heeft.

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Voor een overzicht van alle berichten over de samenwerking met M.A.D.S. Art Gallery: volg deze link.