Foto Merlin (1322) opnieuw in de schijnwerpers bij ViewBug

Eind vorige maand werd een foto van Merlin door curatoren van ViewBug uitgekozen om featured te zijn op deze website en vanavond trof ik een mailtje aan waaruit duidelijk wordt dat de foto nóg eens in de schijnwerpers is komen te staan: “Your photo featured… again 😀!”.

Bij het openen van de e-mail is nog niet direct duidelijk om welke foto het gaat.

Daar kom je pas achter wanneer je op de knop “See selected photo” klikt.

Na het aanklikken van de link, bleek dat het opnieuw om onderstaande foto van Merlins 13e fotoshoot uit 2022 gaat.

Het is al vaker voorgekomen dat een foto meerdere keren extra onder de aandacht wordt gebracht, zoals vorig jaar ook het geval was met een foto van Merlin.

Op de specifieke pagina op de website van ViewBug wordt uitgelegd wat het betekent om een dergelijke Award te ontvangen.

“Our staff, guest and resident judges look at the entries of the contests as well as all the photos uploaded to the community to choose their favorite photos and award them.
At ViewBug, you can win contests as well as receive awards on your photo
s.
It is a great honor to be chosen as your photo is chosen among many others and it is selected based on creativity, originality, composition and overall quality.”

Bij de Awards onder de foto op de website van ViewBug stond al dat de foto featured is geweest.
Dit wordt slechts één keer vermeld, ook als een foto vaker in de schijnwerpers heeft gestaan.

De foto van Merlin wordt nu dus opnieuw extra onder de aandacht gebracht bij de ruim 7 miljoen fotografen (zowel amateur als professioneel) via de “Curated Photography” pagina op de website en wordt ook wel “Hall of Fame” genoemd.

Sinds dat er vanaf oktober 2015 foto’s worden ingeschreven voor fotowedstrijden op de website van ViewBug, is er een inmiddels indrukwekkende lijst met featured foto’s (en finaleplaatsen) ontstaan, zoals te zien is op de onderscheidingen pagina op deze site.

Bekijk Merlin (1322) voor de Palmares en reacties op de foto.