Opnieuw contact met directeur CFA over visitekaartjes WAD2024

Naar aanleiding van de e-mail die ik de directeur van Circle Foundation of the Arts afgelopen zaterdag had gestuurd, ontving in aan het eind van de morgen een reactie op die e-mail.
Een en ander heeft te maken met de aflevering van de visitekaartjes – die overigens nog deels ontworpen en gedrukt moeten worden – en gebruikt kunnen worden bij de video-expositie in Dubai tijdens World Art Dubai 2024 (WAD 2024).

In de video-expositie zullen twee foto’s van Merlin worden opgenomen.
Het Franse Circle Foundation for the Arts (CFA) doet de coördinatie voor de tentoonstelling tijdens World Art Dubai 2024.

In de Frequently Asked Questions (FAQ) op de website van Circle Foundation of the Arts was een vraag en antwoord opgenomen dat het mogelijk was om visitekaartjes op een tafel onder het videoscherm neer te leggen.

In het antwoord op de e-mail van de directeur van CFA had ik aangegeven dat het versturen naar Dubai via Lyon (de directeur zou dan de visitekaartjes in haar bagage meenemen) eigenlijk geen optie was, omdat de tijd tè kort is.
De directeur had namelijk aangegeven dat de visitekaartjes dan uiterlijk 19 april in Lyon zouden moeten aankomen.

Mijn vraag/opmerking was dan ook of het niet beter was om de kaartjes rechtstreeks naar Dubai te sturen.
En daarop kreeg ik vandaag het antwoord:

Hi Tjeerd,
ok yes, it sounds like shipping directly there is the best option this time.

The parcel should arrive by April 29 to be safe (April 30 is the show install and May 1st I will arrive for the VIP opening etc.)
Parcel with signature upon receipt is ideal, always a safer option.
Here are the details:

***
Please let me know if there is anything else!”

De directeur bevestigt dat het een betere optie is om de kaartjes direct naar Dubai te sturen, maar dan wel aangetekend.

Iets dergelijks had ze ook al aangegeven bij de mogelijke verzending naar Lyon.
Ik heb nog niet gekeken wat daarvan de extra kosten zijn.
Hoe dan ook, de directeur heeft mij een adres in Dubai gegeven waar ik de kaartjes naar toe kan laten sturen inclusief een contactpersoon daar.
Deze contactpersoon is mede-organisator van World Art Dubai 2024.

Uiterlijk over 14 dagen moeten de kaartjes op de plek van bestemming zijn.
De kaartjes moeten dus nog gedrukt worden, daar gaat minimaal zo’n twee tot drie dagen overheen (wanneer je uitgaat van een spoedbestelling) en dan moeten de kaartjes aangetekend worden verstuurd naar Dubai, waarbij er onderweg natuurlijk ook weer het een en ander mis zou kunnen gaan.
In het meest gunstige geval, schat ik zo in, zullen de kaartje tussen de vijf en tien dagen na nu kunnen worden afgeleverd en dan zitten we op uiterlijk 25 april en dus ruimschoots op tijd.

Maar… nu ik de naam van de contactpersoon in Dubai weet, zou het dan niet handiger zijn om de kaartjes in Dubai zélf te laten afdrukken?
Immers, als mede-organisator van World Art Dubai 2024 zal zij ongetwijfeld ook wel ervaringen hebben met een betrouwbare afdrukservice in de stad.
Het zou de nodige kosten kunnen schelen (want het hoeft niet aangetekend verstuurd te worden), maar belangrijker nog: het scheelt ook zo veel (kostbare) tijd en de kans dat er tussentijds bij het versturen iets mis gaat, is vele malen kleiner.

Met die vraag heb ik dan ook een antwoord aan de directeur van CFA gestuurd:

“Dear ***,

Thank you so much for your reply and sending me the address of where to send the package.

I think I’ll manage to send it before April 29th.
I’ll see whether it is possible to send the package directly from the printer, but I’m not sure whether it will be done with signature upon receipt.

Maybe it is an idea to let it print in Dubai itself?
Do you think I can contact Mrs **** for this?

Have a great day!

Warm regards,

Tjeerd

Wordt vervolgd.

Eerdere belangrijke berichten over World Art Dubai 2024:
Foto’s ingestuurd
Definitieve keuze
Persoonlijke uitnodiging ontvangen

Volg deze link voor alle berichten met betrekking tot World Art Dubai 2024.

Volg deze link voor alle berichten met betrekking tot Circle Foundation for the Arts.