Contact leggen met afdrukcentrale Dubai voor visitekaartjes WAD2024

Gisterenavond kreeg ik een e-mail van de mede-organisator van World Art Dubai 2024 (WAD 2024) over het laten afleveren en eventueel laten drukken van visitekaartjes in Dubai.
Hierbij heeft ze mij een afdrukcentrale aangeraden om de kaartjes te laten drukken.

Het begint ondertussen een lang verhaal te worden om visitekaartjes te laten drukken die op een tafel onder het videoscherm komen bij een video-expositie tijdens World Art Dubai 2024.
Die kunstbeurs begint officieel op 2 mei en duurt tot en met 5 mei.
Het Franse Circle Foundation for the Arts (CFA) doet de coördinatie en zal mij ook vertegenwoordigen op de beurs.

Het idee om visitekaartjes te gebruiken, ontstond door de Frequently Asked Questions (FAQ) op de website van Circle Foundation of the Arts. Daar was een vraag en antwoord opgenomen dat het mogelijk was om visitekaartjes op een tafel onder het videoscherm te leggen.

Maar het blijkt nog een hele crime te zijn om überhaupt visitekaartjes in Dubai te krijgen.

Via de directeur van CFA  en mede-organisator Oksana Elfoli van World Art Dubai 2024 ben ik nu uitgekomen bij het bedrijf Look At Me Print om de visitekaartjes in Dubai te laten drukken.
Gisterenavond had ik ook al op deze website rondgekeken, maar kon niet vinden wat de kosten waren voor het afdrukken van 100 visitekaartjes en ik zag ook geen mogelijkheid om mijn ontwerp te uploaden en dan de bestelling te doen.

Maar… misschien had ik gisterenavond simpelweg niet goed gekeken en dingen over het hoofd gezien, dus heb ik vanmorgen nog een rondgang op de website gemaakt, maar met hetzelfde resultaat.
Er is nergens op de website iets te vinden waaruit blijkt wat de kosten zijn voor het laten afdrukken van de visitekaartjes en ook niet dat je de printopdracht kunt geven door je ontwerp te uploaden.

Daar heb ik met een Nederlandse afdrukcentrale, zoals VistaPrint toch wel andere ervaringen mee.
Nu heeft Oksana, de mede-organisator van World Art Dubai 2024, me ook een e-mail adres gegeven van ene Pavan bij het bedrijf.
En hoewel ik ook via de website een e-mail kan sturen, daar staat tenminste een e-mailadres op, heeft Oksana heel specifiek deze meneer in de e-mail gezet, waar zij blijkbaar goede ervaringen mee heeft gehad.

Ik heb dan ook deze meneer daarnet een e-mail gestuurd:

“Dear Mr. C/Dear Pavan,

I got your email address from Mrs. Elfouly, the organizer of World Art Dubai, which will take place from 2-5 May in Dubai.
I asked whether she would know a printing service that could print my businesscards for this upcoming event and she highly recommended your company.

I’ve visited your website but I can’t find any price information or price indication and I also can’t find a page on your website where to order and upload my design.

So my question is, how to order the businesscards (about 100 pieces), what will the costs be for the printing and where can I upload my design?

I hope to hear from you soon.

With kind regards,

Tjeerd Doosje
Studio Tjeerd”

Het is weliswaar vrijdag en dus vlak voor het weekend, maar op de website staat dat zij snel zullen reageren op e-mails.

Het zou mooi zijn wanneer ik voor het weekend de printopdracht kan gaan geven.
Nu eerst nog wel het definitieve ontwerp afmaken van het visitekaartje.

Wordt vervolgd.

Eerdere belangrijke berichten over World Art Dubai 2024:
Contact met mede-organisator WAD2024
Opnieuw contact met directeur CFA
Foto’s ingestuurd
Definitieve keuze
Persoonlijke uitnodiging ontvangen

Volg deze link voor alle berichten met betrekking tot World Art Dubai 2024.

Volg deze link voor alle berichten met betrekking tot Circle Foundation for the Arts.