Ontwerp visitekaartjes WAD2024 is af

Na een toch wel wat hectische dag vandaag is het ontwerp voor de visitekaartjes die tijdens World Art Dubai 2024 (WAD 2024) onder het videoscherm komen te liggen af en goedgekeurd door de moeder van Merlin.

Het begint ondertussen een lang verhaal te worden om visitekaartjes te laten drukken die op een tafel onder het videoscherm komen bij een video-expositie tijdens World Art Dubai 2024.
Die kunstbeurs begint officieel op 2 mei en duurt tot en met 5 mei.
Het Franse Circle Foundation for the Arts (CFA) doet de coördinatie en zal mij ook vertegenwoordigen op de beurs.

Het idee om visitekaartjes te gebruiken, ontstond door de Frequently Asked Questions (FAQ) op de website van Circle Foundation of the Arts. Daar was een vraag en antwoord opgenomen dat het mogelijk was om visitekaartjes op een tafel onder het videoscherm te leggen.

Maar het blijkt nog een hele crime te zijn om überhaupt visitekaartjes in Dubai te krijgen.

Via de directeur van CFA  en mede-organisator Oksana Elfoli van World Art Dubai 2024 ben ik nu uitgekomen bij het bedrijf Look At Me Print om de visitekaartjes in Dubai te laten drukken.
Naar een medewerker van dat bedrijf heb ik vanmorgen een e-mail gestuurd met daarin de vraag wat de kostprijs is voor het afdrukken van 100 visitekaartjes en ook waar ik het ontwerp kan uploaden.
Helaas heb ik daar nog geen reactie op gehad.

Het ontwerp was weliswaar nog niet klaar – nu dus wel – maar het is prettig te weten dat je de volgende stap snel kunt zetten.

Het was vooral aan het eind van de middag en begin van de avond even heel erg hectisch om alles snel op orde te brengen voor publicatie van foto’s van Merlin in La Belle – Kidz & Teen Fashion Magazine en dat heeft in ieder geval geleid tot een aankomende publicatie in het tijdschrift.

Daarna had ik weer even de tijd om de laatste hand te leggen aan het ontwerp van de visitekaartjes en na een kleine correctie voorgesteld door de moeder van Merlin (het blauwe oog aan de rechterkant van Merlins naam op de voorkant), is dit ontwerp goed gekeurd.

Voorkant

Achterkant

Rest “alleen” nog het afdrukken en afleveren van de visitekaartje op de plaats van bestemming.

Wordt vervolgd.

Eerdere belangrijke berichten over World Art Dubai 2024:
Contact met mede-organisator WAD2024
Opnieuw contact met directeur CFA
Foto’s ingestuurd
Definitieve keuze
Persoonlijke uitnodiging ontvangen

Volg deze link voor alle berichten met betrekking tot World Art Dubai 2024.

Volg deze link voor alle berichten met betrekking tot Circle Foundation for the Arts.