“Inspiration: International Art Book”: zeven foto’s worden gepubliceerd

Van de zestien foto’s die waren ingestuurd voor het “Inspiration: International Art Book” zijn er nu definitief zeven foto’s geselecteerd voor publicatie in de vijfde editie.

In eerste instantie zouden er vier foto’s worden opgenomen in het Art Book. De lay-out, zoals hieronder te zien is, bevatte echter enkel en alleen foto’s die voor de vorige editie waren ingestuurd.

In de e-mailwisseling die zich daarna ontspon, vroeg ik om de reden waarom geen van de nieuwe foto’s, die specifiek voor deze editie waren geselecteerd en geüpload,  werden geplaatst.

Het bleek dat per ongeluk alleen was gekeken naar de foto’s die voor de voorgaande editie waren ingezonden. De organisatie van het Art Book beloofde met een nieuwe lay-out te komen.

Deze lay-out kreeg ik afgelopen week toegezonden via de e-mail. Helaas heeft de foto van Merel in de nieuwe lay-out het veld moeten ruimen en dat vind ik heel erg sneu voor haar. Gelukkig wordt een andere foto dit jaar gepubliceerd in het International Contemporary Artists Art Book.

Hoe dan ook worden de twee  pagina’s gevuld met de onderstaande zeven foto’s.

De foto’s die worden gepubliceerd weerspiegelen mooi de afgelopen vijf jaar met een aantal foto’s van helemaal in het begin (2013) tot en met foto’s uit 2017. Ik ben blij dat ook de foto van Pien, die het tot een finaleplaats van een internationale fotowedstrijd in Londen heeft gebracht, in de definitieve versie is opgenomen.
De twee pagina’s die gereserveerd zijn komen in het Art Book op de pagina’s 66 en 67.

Hoe nu verder?
Wanneer het boek is gepubliceerd – de verwachting is dat dit in de zomer (eind juni, begin juli) is, wordt het aan een Top 100 bekende en minder bekende Art Galleries over de hele wereld opgestuurd. Tevens zal het boek worden verkocht op Amazon.com. Daarnaast zal de organisatie bij een flink aantal kunstbeurzen acte de présence geven.

Overigens zijn alle foto’s die zijn geüpload voor deze en vorige editie te bekijken op de speciale webpagina van Studio Tjeerd bij Inspiration: International Art Book.