Opnieuw uitnodiging internationaal “Contemporary Art Curator Magazine” ontvangen

Bij het openen van de e-mail trof ik een berichtje aan waarin ik opnieuw word uitgenodigd om lid te worden van “The Contemporary Art Curator Artist Directory”.

Opnieuw omdat er begin mei al een uitnodiging was geweest. Naar aanleiding van die e-mail uitnodiging is er wel contact geweest, maar dat liep niet altijd even soepel: één e-mail moest ik een aantal keer sturen voordat er op gereageerd werd. Het goed lezen van de e-mail bleek ook een probleem. Er werden herhaaldelijk vragen gesteld waarop de antwoorden in de e-mail stonden waarop zij een antwoord gaven.
Toen ik 30  mei, in verband met gezondheidsredenen, vroeg of er een mogelijkheid van uitstel van de deadline van 1 juni was, werd daar kort en bondig op gereageerd: “Unfortunately it’s not possible.”.
En daar was de kous mee af. Dacht ik…

Wie schets mijn verbazing dat er vandaag dus weer een mailtje van het digitale tijdschrift kwam met exact dezelfde uitnodiging. Voor informatie over The Contemporary Art Curator Artist Directory verwijs ik graag naar het vorige blogbericht.

In het kader van “nieuwe ronde, nieuwe kansen”,  kijken of deze of we nu verder kunnen komen dan de vorige keer.

Wordt vervolgd.

N.B. dit blogbericht is in verband met operaties en het herstel ervan geschreven op een later moment (24 oktober 2017).