Foto’s goedgekeurd voor kunstbeurs Treviso (Italië)

Vandaag in de e-mail het bericht gekregen dat de ingestuurde foto’s voor de kunstbeurs/expositie in Treviso goed gekeurd zijn om vertoond te worden op de beurs.

“Dear Tjeerd

Thank you very much for your images, all very nice and significant. I send here attached the application form to fil inl and submit. Inside you will found also the bank account data for the transfer for the 5 images. If you prefer we can accept paypal also.

Available for any further clarification, best regards

Mara Campaner”

De volgende foto’s zullen worden geëxposeerd op de kunstbeurs/expositie Treviso, die gehouden wordt in de weekenden van 17 en 18 februari en van 23 tot en met 25 februari:
Terra (0106)Claartje (0803), Pien (0504), Chinyere (0101) en Claartje (1419).

Met de e-mail is een formulier mee gestuurd waarin ik de titel, dimensies en de prijs moet aangeven. En dat roept direct twee vragen op:
– omdat het digitale foto’s zijn, kan de afmeting  variëren. Je kunt een digitale foto immers afdrukken of af laten drukken op 10 x 15 cm fotopapier of op een veel groter formaat. Op welk formaat moet ik nu de foto’s inschrijven?
– hoewel ik twee jaar geleden een indicatie heb gekregen wat er voor een foto gevraagd kan worden wanneer die verkocht wordt, weet ik niet zo goed wat op de kunstbeurs een goede prijs zal zijn. Met andere woorden: wat is een redelijke prijs voor een foto van bijvoorbeeld 60 x 40 cm?

Deze vragen heb ik voorgelegd aan Mara Campaner

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over de kunstbeurs in Treviso, Italië:
Foto’s en bio ingestuurd
Deadline uitgesteld
Expositie gaat waarschijnlijk niet door
Uitnodiging galerie voor kunstbeurs ontvangen

N.B. dit blogbericht is in verband met operaties en het herstel ervan met terugwerkende kracht en kennis geschreven op een later moment (24 januari 2018).