Reactie op e-mail internationaal “Contemporary Art Curator Magazine”

Bijzonder netjes dat er zo snel een antwoord is gekomen op mijn vragen en opmerkingen die ik in een e-mail aan Contemporary Art Curator Magazine had geschreven als antwoord op een uitnodigingsmail van hun kant. Maar of de antwoorden nu ook bevredigend zijn?

Vanmorgen ontving ik een e-mail van Contemporary Art Curator Magazine bij wijze van uitnodiging om gepubliceerd te worden in dit magazine. Naar mijn idee was dit een fout – er is immers al een publicatie. In een e-mail heb ik het bedrijf hier op gewezen en verder nog een paar prangende vragen gesteld. Nu dus al een reactie en de antwoorden.

Allereerst wordt er in het antwoord totaal niet gesproken over het feit dat het vreemd is dat ik opnieuw een uitnodiging heb ontvangen, maar dat terzijde.

Mijn vraag/opmerking:
Now that we’re having contact, I want to ask you when the next promotion of my work is on Instagram and Facebook. It’s now three months ago that my first images were promoted and I’m a bit disappointed that there have been no promotion afterwards.
Met het antwoord:
Option 3 goes with 7 personalized promotions per year, once you wish we promote your art next time, please email us your works. We mentioned it in the email we send you.

Er wordt in het antwoord verwezen naar een e-mail die ik blijkbaar niet heb ontvangen. Duidelijk is wel dat er in totaal 7 gepersonaliseerde promoties per jaar worden gegeven, maar dat ik daar zelf om moet vragen door foto’s toe te zenden. En dat is raar, want ik heb al een flink aantal foto’s toegezonden voor de publicatie op de website. Mijn veronderstelling was dat er uit die foto’s weer een selectie zou worden gemaakt ter publicatie op InstaGram en Facebook.

Mijn vraag/opmerking:
The main website shows the same instagram posts for three months now, so Miriam Cahn has a lot of exposure. Why aren’t there other instagramposts visible on the main website?
Het antwoord:
It’s the design of the website, it’s not active instagram, so posts never change.

Mag ik dit ook vreemd vinden? Het bedrijf pretendeert kunstenaars te promoten via InstaGram en Facebook, maar op de website van het bedrijf zelf, wordt de Instagram feed niet ververst als gevolg van het ontwerp van de website. Terwijl het zo ontzettend makkelijk is om een actieve InstaGram feed op de website te hebben, zoals dat ook op deze website het geval is.
Zoals ik het nu zie, wordt dus steeds dezelfde kunstenaar gepromoot.

Mijn vraag/opmerking:
Beside that: when clicking on photography from the main menu, I can’t find my work since the latest article is from July 4th.

Het antwoord:
All articles and interviews are shown in the main page in chronological order. Latest articles are from 8th of January, 2018 and latest interview is from 6th of January, 2018. Please scroll down the page and you will see your interview. Perhaps it’s something with your computer or internet connection.

In feite wordt de “schuld” van het niet tonen van de laatste artikelen en interviews bij mij gelegd: het ligt aan óf de computer óf de internet verbinding. Dit soort dingen heeft absoluut niets te maken met een internetverbinding of “iets met de computer” maar vooral met het updaten van een website dan wel met hoe de website is gebouwd.

Hoewel er dus antwoorden zijn gekomen op mijn vragen en opmerkingen, zijn die verre van bevredigend.
Morgen zal ik voor de zekerheid op mijn school kijken of ik dezelfde problemen ervaar op de computers op school en dat het dus inderdaad aan mijn computer of internet verbinding ligt

Wat mij betreft is hiermee de kous nog niet af.

Eerdere berichten over de weg naar publicatie:
Opnieuw (3e!) uitnodiging ontvangen
Publicatie op Instagram
Publicatie een feit
Foto’s en interview ingezonden
Toegelaten
Artist Bio verzonden
Kleine update
Opnieuw uitnodiging ontvangen
Uitnodiging ontvangen