Op 18 mei solo-expositie Espace Vision’Art, Parijs

Al sinds oktober vorig jaar (tot en met oktober dit jaar) zijn 30 foto’s van Merlin in de digitale expositie van de Parijse fotogalerie Espace Vision’Art.
Zaterdag 18 mei zal de galerie een solo-expositie houden van alle foto’s van Merlin.

De fotogalerie Espace Vision’Art is nog een heel nieuwe galerie die vorig jaar oktober haar deuren opende.
De galerie is gevestigd in het Parijse Quartier Latin (5e arrondissement).
Augustus vorig jaar werd ik benaderd door de galeriehouder met de vraag of ik mee wilde doen in de start-up van zijn galerie.
Uiteindelijk is in september 2023, na overleg met de moeder van Merlin, een 30-tal foto’s van Merlin naar de galerie gestuurd.

Deze foto’s worden op regelmatige basis, tezamen met andere  foto’s van andere fotografen, weergegeven op een monitor die in de etalage van de galerie staat.

18 mei, echter, worden alleen de foto’s van Merlin tentoongesteld in de etalage: en dat is wel een heel mooi moment, want op een zaterdag én in het Pinksterweekend!

Deze mededeling kreeg ik vandaag van de galeriehouder:

Dear Tjeerd,
on May 18th the video exhibition of your works will be staged on the large screen located in front of the Gallery window.

An entire day totally dedicated to your art.

Ps: I am also waiting for your participation in the “Art Shopping” project at the Carrousel du Louvre. Have you received the proposal to exhibit one of your original works in a maximum format of 90 x 90 cm?

This is an unmissable opportunity to make your art known to a large audience

Regards
Paul Enzo

Daarbij stuurde hij mij ook het “affiche” waarop voor de aankomende week de solo-exposities gepland staan en dus op de 18e speciaal voor de foto’s van Merlin en mij.

 

In de e-mail geeft de galeriehouder aan dat hij nog wacht op deelname van mij aan de kunstbeurs die in oktober in Carrousel du Louvre wordt gehouden.

Daarvoor had hij mij begin maart al een e-mail gestuurd, die ik vervolgens weer had doorgestuurd naar Merlin en Merlins moeder, maar waar zij, wellicht door drukte (?), verder geen enkele reactie op hebben gegeven.

De deadline voor inzenden was 31 maart en heb ik dus om bovenstaande reden laten verlopen.
Blijkbaar wacht de galeriehouder toch nog op een inzending van mij.
Ik zal kijken wat er nog mogelijk is.

De foto’s die zaterdag 18 mei gedurende de hele dag op het digitale scherm in de etalage worden vertoond staan hieronder.

Voor degenen die willen zien welke informatie er bij de foto’s is gegeven in september afgelopen jaar, kunnen deze PDF downloaden.
Inmiddels zou die wel weer aangevuld kunnen worden.

Wordt vervolgd.

Voor alle berichten over de samenwerking met Espace Vision’Art, volg deze link.