Foto’s van solo-expositie Espace Vision’Art, Parijs

Al sinds oktober vorig jaar (tot en met oktober dit jaar) zijn 30 foto’s van Merlin in de digitale expositie van de Parijse fotogalerie Espace Vision’Art.
Vorige week werd er in de galerie een solo-expositie gehouden van alle foto’s van Merlin op een videoscherm in de etalage van de galerie.
Vandaag kreeg ik een paar foto’s toegestuurd van hoe het er uitzag.

De fotogalerie Espace Vision’Art is nog een heel nieuwe galerie die vorig jaar oktober haar deuren opende.
De galerie is gevestigd in het Parijse Quartier Latin (5e arrondissement).
Augustus vorig jaar werd ik benaderd door de galeriehouder met de vraag of ik mee wilde doen in de start-up van zijn galerie.
Uiteindelijk is in september 2023, na overleg met de moeder van Merlin, een 30-tal foto’s van Merlin naar de galerie gestuurd.

Deze foto’s worden op regelmatige basis, tezamen met andere  foto’s van andere fotografen, weergegeven op een monitor die in de etalage van de galerie staat.

Vorige week werden alleen de foto’s van Merlin tentoongesteld in de etalage: en dat was wel een heel mooi moment, want op een zaterdag én in het Pinksterweekend!
Het “affiche” was al eerder aan mij toegestuurd.

De galeriehouder heeft mij een vijftal foto’s toegestuurd en geeft, denk ik, wel een goed beeld van hoe het er vorige week uit heeft gezien.




De foto’s die vorige week de hele dag op het digitale scherm in de etalage werden vertoond staan hieronder.

Voor degenen die willen zien welke informatie er bij de foto’s is gegeven in september afgelopen jaar, kunnen deze PDF downloaden.
Inmiddels zou die wel weer aangevuld kunnen worden.

Wordt vervolgd.

Voor alle berichten over de samenwerking met Espace Vision’Art, volg deze link.