Nieuwe publicaties “Contemporary Art Curator Magazine” aanstaande

Het digitale International “Contemporary Art Curator Magazine” blinkt nu niet bepaald uit in goede communicatie, maar na vier (!) onbeantwoorde e-mailtjes kreeg ik vandaag toch de bevestiging dat er volgende week weer een aantal foto’s zullen worden gepubliceerd.

Op 16 september al stuurde ik een e-mail met foto’s naar het magazine met daarin de vraag of ze de foto’s wilden plaatsen op hun Instagram feed. Hierna volgde nog vier e-mails met de vraag of ze mijn e-mail hadden ontvangen. Deze e-mails gingen rechtstreeks naar een medewerker van het bedrijf en in het laatste berichtje besloot ik ook maar het algemene contactadres toe te voegen.

Dat bleek het gewenste effect te hebben.
In de reeks berichten, waarvan de links onderaan dit blogbericht staan, is al wel duidelijk geworden dat er het nodige mis gaat en niet alleen in de communicatie naar de klant.

Ook de website zelf verdient nu niet bepaald de schoonheidsprijs. Daarover had ik al een stevige e-mail geschreven met wat er naar mijn idee mis is aan de website.

Nu ruim een half jaar later heb ik moeten constateren dat er nog helemaal niets veranderd is.

Vorig jaar is het lidmaatschap afgesloten welke in september (nu dus) afloopt. Er staan echter nog vijf publicaties van drie foto’s open die ik nu dus wil laten uitvoeren (als dat allemaal goed verloopt…).

Daarna kan ik het hoofdstuk met Contemporary Art Curator Magazine afsluiten. Ik zal het lidmaatschap in ieder geval niet gaan verlengen.

Is er ook nog iets positiefs te melden? Ja, en daar wil ik graag mee afsluiten.
De eerste publicatie op de feed van Instagram heeft me in contact gebracht met de Moda Arte Design Gallery in Milaan alwaar ik een flink aantal foto’s digitaal exposeer.

Eerdere berichten over de publicatie:
2e publicatie
Antwoord over volgende promotie
E-mail voor volgende promotie
CACM neemt kunstenaars niet serieus
Stevige e-mail geschreven
Reactie op e-mail
Opnieuw (3e!) uitnodiging ontvangen
Publicatie op Instagram
Publicatie een feit
Foto’s en interview ingezonden
Toegelaten
Artist Bio verzonden
Kleine update
Opnieuw uitnodiging ontvangen
Uitnodiging ontvangen